Hervormde Gemeente Arnemuiden -

Volleybaltoernooi op vrijdag 24 jan 2020

Over enkele weken is het zover, op D.V. vrijdag  24 januari 2020  as. vindt het volleybaltoernooi, georganiseerd door ‘Jongeren Verbonden’ plaats. 

Het is een activiteit voor jongeren en ouderen, we zullen hierbij rekening houden bij de indeling van de teams. We hopen dan veel (nieuwe) gemeenteleden te ontmoeten, en je hoeft echt niet sportief te zijn om mee te doen, je aanwezigheid is ook een stukje opbouw van onze gemeente, dus iedereen van harte welkom!

Stel dus snel een team samen van min. 6 personen en geef je op! Dit kan via: jvtoernooi@hotmail.com of via de app 06-13724817. Na opgave ontvang je een bevestiging ter controle, opgave kan tot uiterlijk zaterdag 18 januari as. In de week voorafgaande ontvangen de aanspreekpersonen een berichtje met informatie over het toernooi, deel dit met je teamgenoten. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met de opbrengst van deze avond willen we twee doelen ondersteunen. Allereerst een project van de IZB ‘Gebedsposten’, ds. Ron van der Spoel gaat een gebedspost oprichten om daar samen met christenen te bidden voor de omgeving, voor vernieuwing en verdieping van het geestelijk leven.

Het tweede doel is het jaarlijkse jeugdkamp, wat we vanuit Jongeren Verbonden organiseren. Deze zal plaatsvinden rond Hemelvaartsdag en we hopen weer naar België te gaan.
Het toernooi vindt plaats in sporthal ‘De Blikken’, Pereboomweie 2, 4341 LV  te Arnemuiden en begint om 18.45h. De zaal zal vanaf 18.15 h. open zijn, dus kom op tijd!

Voor verdere gegevens zie de flyer!

 

Category: Geen categorie