JV “Wees een Zegen”

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar (groep 3 t/m 8 van de basisschool) kunnen lid worden van jeugdvereniging “Wees een Zegen”. De jeugdvereniging zet zich in om op een leuke manier samen bezig te zijn met Gods Woord door te zingen, te luisteren naar de verhalen uit de Bijbel en daarover te praten. Daarnaast is er tijd om te knutselen of een leuk spel te spelen.

Voor wie

Hoor je wel eens andere kinderen, bijvoorbeeld op het koor of op school, het hebben over de club? En ben je zelf nog nooit geweest? Ook jij mag komen kijken bij ons. Alle kinderen die 6 tot en met 12 jaar oud zijn of als je in groep 3 t/m 8 van de basisschool zit, zijn heel erg welkom om bij ons te komen en samen een fijne avond te hebben!

Wat is dat eigenlijk, die club?
Hoe gaat dat nu eigenlijk zo’n avond? Als eerste gaan we beginnen met een Bijbelverhaal. Dat wordt verteld door iemand van de leiding. We bidden, zingen en praten met elkaar over dingen van God en de Bijbel.

Daarna hebben we pauze en krijgt iedereen iets lekkers te eten en te drinken. Na de pauze gaan we dan iets leuks knutselen of juist een spel doen. Dat proberen we meestal zoveel mogelijk af te wisselen. Voor iedereen zit er wel wat bij dat hij/zij leuk vindt.

En dan hebben we soms ook nog een leuk uitje en gaan we ergens naartoe. Dit doen we soms met beide groepen samen of juist alleen met de eigen groep. Iedere keer dus weer spannend wat we tijdens het clubseizoen gaan doen!

Waar is het?
We houden de club in de kelder van de kerk. We werken met twee groepen: groep 3/4/5 en groep 6/7/8. Tijdens het winterseizoen heeft elke groep om de twee weken club. Dit verandert soms weer wel eens wat in verband met vakanties en ed. Houd dus goed de agenda op de website en de kerkbode in de gaten! De clubavond begint om 19:00 uur en om 20.30 uur is het weer afgelopen.

Moet je ook nog iets betalen?
Om jullie iets te eten en te drinken te kunnen geven en om eens iets leuks te kunnen knutselen of om weg te gaan, vragen we jullie om € 15,- voor het hele clubseizoen te betalen. Een enkele keer wordt er voor een uitje nog gevraagd iets extra te betalen, maar dit horen jullie dan van zelf.

Kom een keertje kijken!!!
Lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken? Wees welkom en kom gerust langs! Het is echt superleuk dus kom een keertje bij ons kijken. Tot ziens!

Onze clubnaam is “Wees Een Zegen”. Mooie naam vind je niet? Wel eens over nagedacht? Beteken jij iets voor andere mensen op deze wereld?