Hervormde Gemeente Arnemuiden -

Jongeren Verbonden

Jongeren Verbonden biedt een flink aantal activiteiten aan voor verschillende leeftijden, van 12 tot 19 jaar maar ook voor de 20-plussers! De inhoud van het activiteitenprogramma is ingedeeld in drie delen, namelijk: 1. Ontmoeting en bezinning, 2. Samen erop uit en 3. Sport en ontspanning. Wil je weten wat al die activiteiten nu precies inhouden en wanneer ze plaatsvinden? Klik gewoon maar hiernaast op de afbeelding van het programmaboekje.

Je kunt bij al die activiteiten gewoon jezelf zijn. Er is ruimte voor gesprek, ruimte voor fun, ruimte voor gezelligheid, ruimte voor jouw interesses en ruimte voor elkaar. Maar ook: ruimte voor de Bijbel, ruimte voor je vragen en twijfels, ruimte om naar elkaar te luisteren en ruimte om van elkaar te leren.

20+

Ben jij 20 jaar of ouder? Vind jij het fijn om met leeftijdsgenoten jezelf te verdiepen in Gods Woord? Houd jij van gezelligheid en ontspanning. Misschien is de 20+ dan iets voor jou.

Iedere maand komen we met de jongeren van de 20+ op een zondagavond bij elkaar. De Bijbelstudie begint om 19.45. Voor degene die dat willen is er een broodmaaltijd vooraf.
Daarnaast organiseren we ééns in de paar maanden ook een ontspanningsavond waar we elkaar mogen ontmoeten en iets leuks samen doen. Bijv. BBQ’en of gezellig uit eten. Hier zijn geen vastgestelde data voor.

Hoe ziet een Bijbelstudieavond eruit?
Voor de liefhebbers eten we na de zondagmiddagdienst met elkaar in de oude pastorie. Soep, broodjes en knakworsten staan vaak op het menu. Na het eten is er nog even tijd om te ontspannen samen. Dit kan door een potje tafelvoetbal, samen wat te zingen met de gitaar of gewoon gezellig te praten. Om 19.45 start de avond. We beginnen vaak met enkele liederen te zingen samen. Vervolgens opent er iemand uit de groep met een stukje uit de Bijbel te lezen en gebed. Daarna gaan we in groepjes uit elkaar en bespreken we aan de hand van een Bijbelgedeelte of onderwerp vragen en stellingen. Aan het einde van de avond komen we weer samen en bidden we met elkaar voor verschillende gebedspunten. Na wat praktische mededelingen besluiten we de avond.

De laatste maanden komen er steeds meer mensen bij. We hopen jou ook te kunnen ontmoeten op D.V. één van de volgende Bijbelstudieavonden in de oude pastorie:

  • Zondag 28 januari
  • Zondag 18 februari
  • Zondag 18 maart
  • Zondag 15 april (preekbespreking)
  • Zondag 6 mei
  • Zondag 3 juni
  • Zondag 24 juni
  • Zondag 22 juli

Heb je nog vragen, mail ons gerust!
Kristian Theune: kristiantheune@gmail.com
Eline Wouters – Meerman: elinemeerman@hotmail.com

Er is voor jullie een speciale website ingericht: www.jongerenverbonden.nl. Bezoek die maar ‘ns!