Thema-avond en sing-in

Opnieuw bent u van harte welkom op D.V. maandag 26 februari 2018 in de Petruskerk, Ds van Wouwestraat 41 in Serooskerke.

Op de toerustingsavond zal dr. P. Visser uit Amsterdam tijdens de toerustingsavond een lezing verzorgen met als thema: “De Gemeente van Jezus Christus; verkoren en geroepen”. Dit in tegenstelling tot een eerdere aankondiging, waarin werd aangegeven dat ds. van der Kraan de toerustingsavond zou leiden.

De aanvangstijd is 20.15 uur; inloop vanaf 20.00 uur.

De avond wordt gehouden in de Petruskerk, ds van Wouwestraat 41 in Serooskerke. Er is voldoende parkeerruimte bij de Emté aan de Herdershof. Deze avond gaat uit van de Initiatiefgroep Noord Walcheren die in de loop van 2018 Gereformeerde Bondsdiensten wil houden in Serooskerke.

Voor vragen kunt u terecht bij Marco Wisse 06 – 5363 4608 of Sam Maljaars 0118 – 583009

Sing-In

Op D.V. zaterdag 17 februari houden wij, eveneens in de Petruskerk, een Sing-In van 19:15 – 20:15.

Ook daar bent u van harte welkom. Inloop om 19:00 uur.

Het is de bedoeling om deze zang-uren elke 3e zaterdag van de maand te organiseren.

Category: Geen categorie