Hervormde Gemeente Arnemuiden -

Terugblik volleybaltoernooi januari 2018

Volleybaltoernooi 26 januari 2018

We mogen terugzien op een geslaagd toernooi. alle deelnemers en belangstellenden hartelijk dank! Maar liefst 21 teams (ca. 150 deelnemers) streden om het ‘Open Zeeuws Volleybalkampioenschap 2018’. Niet alleen teams uit onze gemeente, maar ook enkele uit Arnemuiden en zelfs daarbuiten mochten we begroeten. Fijn dat dit nog kan onder de paraplu van onze gemeente! Om nog een keer na te genieten, neem dan de moeite om de foto’s te bezichtigen.

In de ‘Jeugdpoule’ kwam uiteindelijk ‘Solid Friends’ van onze zustergemeente, als winnaar uit de bus. In de 3 ‘gemengde’ poules gingen de nr.’s 1 en de beste nr. 2 door naar de kruisfinales. Via een ‘knock out’ systeem kregen we een spetterde finale: De ‘Buutendiekers’ moesten het onderspit delven tegen Kamstra. Proficiat voor beide (jeugd)kampioenen, we verwachten jullie bij de volgende editie terug om jullie titel te verdedigen!

De opbrengst van deze avond was dit keer bestemd voor drie mooie doelen. Allereerst ‘Veiligheid en hulp voor Syrische kinderen’, een project van ZOA namens de Werkgroep voor Elkaar. Daarnaast willen we Lionel van Belzen steunen met zijn sponsoractie voor arme kinderen via Compassion. En tenslotte voor ons kamp van Jongeren Verbonden, rond Hemelvaartsdag hopen we weer naar België te gaan. Mede door enkele sponsors, die de kosten van het toernooi op zich namen, houden we het mooie bedrag van €735,- over, die we over de bovengenoemde doelen mogen verdelen. Enorm bedankt, deelnemers, hen die een gift gegeven hebben tijden de avond en de sponsors, mede door jullie inbreng zijn we op dit fantastisch bedrag uitgekomen.

Jongeren Verbonden wil iedereen bedanken die meegeholpen heeft aan dit volleybaltoernooi, zowel deelnemers als mensen die geholpen hebben bij de voorbereiding, tijdens het toernooi en afsluiting. Maar laten we maar geen namen noemen, één Naam komt de dank toe, Hij die ons geschapen heeft, Hij die ons de talenten en gaven geschonken heeft om die te mogen gebruiken in zijn gemeente, Hem komt alle dank toe!

Justin, Christian, Dies

 

Category: Geen categorie