Bericht aan onze gasten

We verwelkomen heel graag gasten in onze gemeente.  U kunt in dit overzicht ruim van te voren nagaan wanneer en hoe laat de erediensten plaatsvinden, en wat het karakter van bepaalde erediensten is.

Wilt u rekening houden met het feit dat in onze diensten een voorzang gezongen wordt, ongeveer vijf minuten voor het begin van de eredienst? Het is fijn wanneer alle kerkgangers op dat moment hun zitplaats hebben ingenomen.

Indien gewenst kunt u voor de kleine kinderen gebruik maken van de oppasdienst.

Let er op dat er bij het kerkgebouw zelf niet heel veel parkeergelegenheid is. U kunt parkeren in de Clasinastraat, op het Havenplein, in de Burgemeester Hackstraat of op het plein aan de Korenbloemlaan. Voorkom foutparkeren – het is tegen de wet, veroorzaakt overlast voor bewoners en de politie kan mogelijk een vervelend briefje onder de ruitenwisser achterlaten.

Category: Geen categorie