Kerkradio

De Hervormde Gemeente van Arnemuiden zendt kerkdiensten en andere bijeenkomsten live uit via de kerkradio. Klik op de groene driehoek in de afbeelding hieronder om met de rechtstreekse uitzending mee te luisteren. De liturgie voor deze dienst vindt u op deze pagina.

Via kerkdienst gemist luistert u rechtstreeks of achteraf naar diensten in de Nederlands Hervormde Kerk te Arnemuiden. Wij vinden het fijn dat u naar Gods woord wilt luisteren. Dit wordt u gratis aangeboden, voor onze gemeente zijn hier echter kosten aan verbonden. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als u een kleine gift aan ons wilt overmaken. Dit dan graag op bankrekening NL97 RABO 0303 8018 24 t.n.v. kerkrentmeesters Hervormde gemeente Arnemuiden, met vermelding ‘kerkdienst gemist’. Hiermee kunnen we onze dienstverlening voortzetten. Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Iedere dinsdag kerkradio-uitzending

Naast de uitzendingen van de reguliere kerkdiensten (de zondagse erediensten en op de Christelijke feestdagen), is er ook iedere dinsdagmorgen een kerkradiouitzending, met uitzondering van die weken waarin een doordeweekse dienst is, zoals de weken van bid- en dankdag en de Christelijke feestdagen. Ook wanneer er op dinsdag een rouwdienst is vervalt de kerkradiouitzending. Let u tevens op de zondagse mededelingen.
De kerkradiouitzending op dinsdagmorgen is van 10:15 uur tot 11:15 uur. Wij hopen dat de wekelijkse uitzendingen voor veel kerkradioluisteraars tot bemoediging en zegen zullen zijn.

Later beluisteren

Kerkdiensten en andere uitzendingen kunnen ook op een later moment worden beluisterd. Onderin de afbeelding vindt u de lijst met eerder gemaakte opnamen die u kunt beluisteren door op de titel van een opname te klikken. U kunt via het symbool met het pijltje, rechts naast de gegevens van een opname, de geluidsopname op uw computer opslaan.