Crèche de Schaapskooi

Iedere zondag, zowel ’s morgens als ’s middags en ook op feestdagen, is er gelegenheid om uw kinderen van 0 t/m 6 jaar naar de crèche te brengen in de zalen achter de kerk.

De kinderen worden ’s morgens verdeeld in twee groepen:

• 0 t/m 2 jaar: in zaal 1
  • 3 t/m 6 jaar: in de kelder

Met de tweede groep gaan we een Bijbelverhaal vertellen, bidden, bijpassende liedjes zingen en een knutselwerkje maken. Dit werkje wordt na afloop meegenomen naar huis, om er thuis van te vertellen.

’s Middags is er 1 groep van 0 t/m 6 jaar in zaal 1 achter de kerk.
Voor deze groep wordt er dan voorgelezen uit de Kijkbijbel of de Kinderbijbel.

Wij bieden deze kinderopvang aan, zodat u als gezin samen naar de kerk kunt gaan. Tevens staat er een geldbusje waar de kinderen geld in kunnen doen en waar wij weer duurzaam speelgoed, werkjes, drinken, koekjes, potloden enz. voor kunnen kopen.

Wil je ons komen helpen of heb je vragen, graag contact opnemen via webredactie@hervormdarnemuiden.nl

Rooster

Het rooster voor de oppasdienst is hier beschikbaar.