Hervormde Gemeente Arnemuiden -

Volleybaltoernooi D.V. 26 januari!

Op D.V. vrijdag  26 januari 2018  as. organiseert ‘Jongeren Verbonden’, een volleybaltoernooi voor de gehele gemeente. Eén van onze doelstellingen is om de jongeren met elkaar te verbinden, maar ook verbinden aan de gemeente. We hopen dat dit volleybaltoernooi ons hierbij kan helpen, maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen! Iedereen vanaf 12 jaar mag meedoen, een team van min. zes personen moet toch mogelijk zijn. Wellicht een familieteam, een team van vrienden, of teams uit de diverse verenigingen van onze gemeente. Dus neem initiatief en meldt je aan via het e-mailadres: jvtoernooi@hotmail.comDe opbrengst van deze avond willen we besteden aan drie verschillende doelen.

  • Allereerst een project van ZOA ‘Veiligheid en hulp voor Syrische kinderen’. De vreselijke oorlog in Syrië treft vele kinderen. ZOA biedt getraumatiseerde Syrische kinderen die nog in Syrië leven een veilige plek midden in de oorlog. Help mee deze kinderen weer even kind te laten zijn! Klik hier voor meer informatie 
  • Daarnaast willen we Lionel van Belzen, een van de jongeren van onze gemeente, ondersteunen. Via de organisatie ‘Compassion’ gaat hij in oktober 2018 in Indonesië mountainbiken om geld op te halen voor arme kinderen. Compassion helpt met deze inkomsten kinderen in arme landen, in Jezus Naam! Meer informatie kunt u hier lezen
  • Tenslotte besteden we een deel van de opbrengst aan ons Paaskamp. Begin mei hopen we met jongeren van onze gemeente enkele dagen op kamp te gaan in België. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze site.

Het toernooi vindt plaats in sporthal ‘De Blikken’, Pereboomweie 2, 4341 LV  te Arnemuiden en begint om 19.00h Wij verwachten jullie om uiterlijk 18.45h  in de sporthal. (zaal open om 18.30h)

Sportiviteit en onderlinge band staan deze avond centraal!

Opgeven kan per team (min. 6 personen).

Bij inschrijving van het team is het belangrijk dat het volgende vermeld wordt:

  • Namen en leeftijden van spelers
  • Aanvoerder van het team en zijn/haar telefoonnummer en e-mailadres
  • De teamnaam (belangrijk!)

De inschrijfkosten zijn €3,50 euro p.p. (incl. een hapje en drankje) t.b.v. onze doelen!

Dit bedrag graag bij aankomst, bij de ingang van de sporthal, betalen. De aanvoerder van elk team betaalt daar voor alle teamleden. Bij de betaling worden ook de drankjes en hapjes uitgereikt.

Bij voldoende aanmeldingen wordt er een volwassenpoule en een jeugdpoule gemaakt.

De minimale leeftijd voor dit volleybaltoernooi is 12 jaar.

Opgeven kan uiterlijk t/m zaterdag 20 januari, per e-mail: jvtoernooi@hotmail.com

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, maar ook voor de onderlinge ontmoeting.  We hopen op jullie medewerking van zowel jong als oud!  Welk team mag zich na afloop tot de volleybalkampioen van Arnemuiden noemen?

Hartelijke groeten namens ‘Jongeren Verbonden’,

Justin, Christian, Dies

Category: Geen categorie