Wijkindeling

De verdeling van de wijken, en de daarbij behorende wijkouderlingen is als volgt:

Wijk Ouderling Straat
1 Ouderling
H.W. van Dam
Banjaard, Bultengat, De Schone Waardin, Deurloo, Middelgat, Oostgat, Oostgatplein, Roompot, Steendiep, Veerse Gat, Wielingen, Zuster van Donkstraat
2 Ouderling
vacant
Botter, Doeleweg, Gerstakker, Hengst, Hoogaars, Klaverakker, Maisakker, Schokker, Sloep, Tarweakker, Vlasakker, Zoutketenweg
3 Ouderling
L. van Dalen
Bereklauwerf, Boekweitstraat, Boterbloemstraat, Bremstraat, Distelstraat, Helmkruidstraat, Klaproosstraat, Korenbloemlaan, Pinksterbloemlaan, Platteweg, Ridderspoor, Singel, Weegbreelaan.
4 Ouderling
L. van Belzen
Clasinastraat, De Manstraat, Houwerstraat, Kerklaan, Langeweg, Luteijnstraat, Mansfeldstraat, Nieuwlandseweg (t/m nr. 19/36), Oude Havenstraat (t/m nr. 29), Schorerstraat (t/m nr. 26/29)
5 Ouderling
A. Janse
Akkerlaan, Arnestraat, Bezaanschuit, Burg. Hackstraat, Cordeschuit, Derringmoerweg, Kanaaldijk, Kotter, Lionstraat, Markt, Oranjepolderseweg, Schouw, Slaak, Stationsplein, Veerseweg, Westdijkstraat, Westwal, Zoutneringstraat.
6 Ouderling
H.A. van Dongen
Dr. van der Moerstraat, Ooststraat, Oranje Nassaustraat, Oude Havenstraat (vanaf nr. 31), Pr. Beatrixstraat, Pr. Bernhardstraat, Pr. Clausstraat, Pr. Margrietstraat, Schorerstraat (vanaf nr. 28/31).
7 Ouderling
J. Hage
Beaufort (Nieuwlandseweg vanaf nr. 21), Burg. Langebeekestraat, Dokstraat, Langstraat, Radermacherstraat, Schuttershof, Van Vollenhovenstraat, Walstraat, Zuidwal.
8 Ouderling
J.A. de Ridder
Molenzicht, Tuindorp
9 Ouderling
S.C. van Belzen
Burg. Lantsheerweg, Keetweg, Kon. Julianalaan, Molenweg, Nieuwstraat, Noordstraat, Noordwal, Roelse's weg, Schoolstraat, Spoorstraat
J.M.E. Brouwer
H. van de Ketterij
Joz. Meerman

Overig
De gemeenteleden in de nieuwbouwwoningen aan de Dokstraat houden hun wijkouderling van hun vorig adres, dit geldt ook voor de zorgwoningen aan de Clasinastraat. Voor de gemeenteleden die buiten Arnemuiden wonen zijn de wijkouderlingen per adres toegewezen, zonder dat een vaste verdeling naar woonplaats of regio is toegepast.