Wijkindeling

De verdeling van de wijken, en de daarbij behorende wijkouderlingen is als volgt:

Wijk Ouderling Straat
1 Ouderling
H.W. van Dam
Banjaard, Botter, Bultengat, De Schone Waardin, Deurloo, Hengst, Hoogaars, Kotter, Middelgat, Oostgat, Oostgatplein, Roompot, Schokker, Sloep, Steendiep, Veersegat, Wielingen, Zuster van Donkstraat
2 Oud.kerkrentmeester
H. van de Ketterij
Akkerlaan, Bereklauwerf
3 Ouderling
J. Verwijs
Boekweitstraat, Boterbloemstraat, Bremstraat, Distelstraat, Helmkruidstraat, Klaproosstraat, Korenbloemlaan, Pinksterbloemlaan , Ridderspoor, Singel, Weegbreelaan
4 Ouderling
J. Janse
Clasinastraat, De Manstraat, Dokstraat, Houwerstraat, Luteijnstraat, Mansfeldstraat, Nieuwlandseweg (t/m nr.19/36), Oude Havenstraat (vanaf nr. 3 t/m nr. 29), Radermacherstraat, Schorerstraat (t/m nr. 26/29)
5 Ouderling
A. Janse
Arnestraat, Burg. Hackstraat, Kanaaldijk, Lionstraat, Markt, Nieuwstraat, Oranjepolderseweg, Veerseweg, Westdijkstraat, Westwal
6 Ouderling
H.A. van Dongen
Dr. van der Moerstraat, Kon. Julianalaan, Ooststraat, Oranje Nassaustraat, Oude Havenstraat (vanaf nr. 31), Pr. Beatrixstraat, Pr. Bernhardstraat, Pr. Clausstraat, Pr. Margrietstraat, Schorerstraat (vanaf nr. 28/31)
7 Ouderling
L. van Dalen
Beaufort (Nieuwlandseweg vanaf nr. 21),Burg. Langebeekestraat, Langstraat, Noordstraat, Noordwal, Schoolstraat, Schuttershof, Spoorstraat, van Vollenhovenstraat, Walstraat, Zuidwal
8 Oud.kerkrentmeester
J.M.E. Brouwer
Doeleweg, Gerstakker, Maisakker, Klaverakker, Tarweakker, Vlasakker, Zoutketenweg
9 Oud.kerkrentmeester
Joz. Meerman
Burg. Lantsheerweg, Molenweg, Roelse's weg
10 Ouderling
J.J. Meerman
Molenzicht, Tuindorp.

Overig
De gemeenteleden in de nieuwbouwwoningen aan de Dokstraat houden hun wijkouderling van hun vorig adres, dit geldt ook voor de zorgwoningen aan de Clasinastraat. Voor de gemeenteleden die buiten Arnemuiden wonen zijn de wijkouderlingen per adres toegewezen, zonder dat een vaste verdeling naar woonplaats of regio is toegepast.